Ronald McDonald Kinderfondsgala en Brut & Bubbels

maandag 18 februari 2013

Met ingang van 2013 heeft Brut & Bubbels besloten ieder jaar een goed doel te steunen. We hebben voor 2013 het Ronald McDonald Kinderfonds uitgekozen.  Hierbij brengen wij het 28 ste Ronald McDonald Kinderfonds Gala bij u onder de aandacht. Dit gala wordt gehouden op 13 april 2013 in het Okura Hotel in Amsterdam.

Winnares The Voice opent het gala.

Naast Kim Wilde en Caro Emerald komt zangeres Leona Philippo voor u optreden op het Gala. Leona zong eerder al met Lionel Richie, speelde de hoofdrol in de musical Aida en is vastberaden om Hotel Okura al meteen bij de opening te doen schudden en swingen op zijn grondvesten. Dat doet ze samen met de winnares van de Voice Kids 2012 Fabiënne Bergmans, omringd door de getalenteerde dansers van Lucia Marthas.

Jop Ubbens, geroemde veilingmeester

Verrassende acts, de allerbeste chefs, een prachtig aangeklede locatie, exclusieve veilingkavels, indrukwekkende loterijprijzen, waaronder één van de hoofdprijzen een champagneproeverij van Brut & Bubbels, gulle gasten en Christie's veiligmeester Jop Ubbens. Jop staat erom bekend de veiling tot ongekende hoogte te stuwen en ondertussen de zaal te vermaken.Hij is met recht één van de sterren van het Gala.

Zien en gezien worden op het Gala

Op dit meest spraakmakende benefietgala van Nederland speelt netwerken een belangrijke rol. Bijpraten met uw zakenrelaties, nieuwe contacten aangaan en onder het genot van een sterrendiner inspirerende gasten ontmoeten. Wie heeft er zoal een tafel gereserveerd? Coca-Cola, ING, Rabobank, McDonald's zijn onder andere van de partij. Nieuw dit jaar is dat op alle tafels een Ipad ligt, waarop u kunt zien wie er aan de andere tafels aanschuiven en met hen kunt communiceren.

Reserveer een tafel

Er zijn nog een aantal tafels beschikbaar! wees er snel bij. U kunt zich verheugen op een avond waarop u volledig in de watten wordt gelegd en concreet iets voor een ander betekent. Want door uw komst kunnen zieke kinderen en hun ouders dichtbij elkaar zijn. Neem voor meer informatie, of om u aan te melden, contact op met Linda Landman, l.landman@kinderfonds.nl of 06-523 713 25.