Eindejaarsaanbieding 2018

dinsdag 13 november 2018

Beste relatie van Brut & Bubbels,

HET IS NOVEMBER, TIME TO ORDER CHAMPAGNE !!

Na een prachtige zomer is inmiddels de herfst ingetreden en gaan we hard op weg naar het einde van het jaar. Open haard, kaarsjes, warm gezelschap, gezelligheid en de kerst en oudejaarsborrels zitten er weer aan te komen. En bij al die gezelligheid schenkt u natuurlijk een mooi glas champagne. Om teleurstellingen te voorkomen als u erachter komt dat u op HET moment geen mooie bubbels in uw wijnkast heeft liggen kunt u vanaf vandaag uw bestelling plaatsen bij Brut & Bubbels. Ook als u van plan bent uw personeel te verrassen met een goed glas champagne of misschien zelfs een fles cadeau wilt doen, dan zit u bij Brut & Bubbels goed. Ook in 2018 hebben wij weer een aantal mooie bubbels voor u geselecteerd.

Vanwege de zeer lange relatie die Brut & Bubbels heeft opgebouwd met het champagnehuis Bardy Chauffert hebben wij gemeend de blanc de blancs grand cru van Jose Bardy voor een speciaal tarief aan te bieden. Uiteraard kunt u zoals u van ons gewend bent uw favoriete champagne bestellen. Als u van plan bent in de komende maanden een bezoek te brengen aan de champagnestreek en graag één van onze relaties wilt bezoeken. Een berichtje aan info@brutenbubbels.nl kan het begin worden van een mooie ervaring.

Prijzen per fles incl. btw:

A) Champagne Bardy Chauffert blanc de blancs Grand Cru: € 25,00 p/fl

B) Champagne André Jacquart blanc de blancs Brut Experience: € 32,00 p/fl

In onderstaande artikelen vindt u meer informatie over de champagnehuizen die wij u hierbij aanbieden.

Bestellingen kunt u als vanouds doen bij uw vertrouwde contactpersoon van Brut & Bubbels of door een mail te sturen aan info@brutenbubbels.nl

Op uw gezondheid,

Het team van Brut & Bubbels: Peter Klaring, Erik Klijn, André Pronk, Mario Rommers, Theo Vrolijk en Eric de Wit