Brut & Bubbels steunt onderzoek naar de ziekte van Alzheimer.

zaterdag 21 september 2019

Brut & Bubbels steunt onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. 

Over de hele wereld wordt aandacht gevraagd voor deze ingrijpende ziekte. Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. 1 op de 5 mensen krijgt alzheimer of een andere vorm van dementie. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor de omgeving. Genezen kunnen we alzheimer nog niet, maar in Alzheimercentrum Amsterdam werken ze keihard aan onderzoek naar behandelmethodes. 

Brut & Bubbels ondersteunt met veel warmte het moeilijke en kostbare werk van Prof. Scheltens, zijn onderzoekers en iedereen die verder bij deze onderzoeken betrokken zijn.
Van iedere proeverij/presentatie die Brut & Bubbels geeft zal een percentage worden afgestaan ter ondersteuning van al die noodzakelijke en kostbare onderzoeken.

Misschien kent u het bestaan van de Alzheimer Socks. Door het kopen én dragen van de vierde editie van Alzheimer SOCKS: “Sokken met een boodschap”, steun jij zichtbaar de strijd tegen Alzheimer én maak je alzheimer bespreekbaar. 

De Alzheimer Socks kosten € 7,99 en de winst komt volledig ten goede aan alzheimer onderzoek aan het Alzheimercentrum Amsterdam.
Help alzheimer overwinnen. Dan hoeft niemand zichzelf te verliezen.