Eindejaarsaanbieding 2020

maandag 19 oktober 2020

Beste relatie van Brut & Bubbels,

In deze onzekere tijd waarbij veel mensen opnieuw hard zijn getroffen door de 

Covid 19 verlangen we allemaal naar ontmoetingen met elkaar. Het missen van contacten heeft een enorme impact. Gezellig uitgaan voor een hapje of een drankje zit er even niet in. We moeten voor ieders veiligheid zoveel mogelijk thuisblijven. De komende maanden en dus ook de feestdagen zal er voor iedereen anders uitzien dan voorgaande jaren. Wat niet verandert is de heerlijke champagne van Brut & Bubbels, die een grote bijdrage levert aan de gezelligheid die je met elkaar kunt hebben.

Wat is er mooier dan in deze onzekere tijden toch een proost uit te brengen op een hopelijk beter 2021. Maar ook zullen er vele andere momenten zijn waarbij u graag het glas wilt heffen. 

Voldoende redenen om u onze nieuwsbrief weer onder de aandacht te brengen. Een nieuwsbrief waarin wij zoals u van ons gewend bent een aantal merken champagne aanbieden voor de aankomende feestdagen.

Tot slot is Brut & Bubbels door directe persoonlijke betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid een samenwerkingsverband aangegaan met het Alzheimercentrum Amsterdam. Ook dit jaar zullen wij een substantieel deel van onze opbrengsten doneren aan het Alzheimercentrum Amsterdam t.b.v. de noodzakelijke onderzoeken onder leiding van prof. Dr. Philip Scheltens. Hierdoor komt het geld direct op de juiste plaats terecht. Op deze manier bent u indirect ook betrokken bij een zeer belangrijk maatschappelijk doel. 

De champagnes die wij hieronder aanbieden zijn van champagnehuizen waar Brut & Bubbels inmiddels een jarenlange, vaak vriendschappelijke relatie mee heeft opgebouwd. Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan uw favoriete champagne tijdig te bestellen.

Prijzen zijn per fles en zolang de voorraad strekt.

  1. Pierre Trichet L’Authentique Brut premier cru         € 29,00
  2. Pierre Trichet Puissance Blanc de Noir grand cru    € 31,50
  3. André Jacquart Blanc de Blancs extra brut            € 34,00            
  4. Pol Roger Brut                                                    € 36,50                    

Bestellingen kunt u als vanouds doen bij uw vertrouwde contactpersoon van Brut & Bubbels of door een mail te sturen aan info@brutenbubbels.nl

Op uw gezondheid,

Het team van Brut & Bubbels: Peter Klaring, Erik Klijn, André Pronk, Mario Rommers, Theo Vrolijk en Eric de Wit