Eindejaarsaanbieding 2014

donderdag 6 november 2014

Met het oog op de komende feestdagen zat u er waarschijnlijk al op te wachten, de traditionele eindejaarsaanbieding van Brut & Bubbels. Vanwege het jaarlijkse succes bieden wij ook in 2014 twee mooie champagnes aan:

André Jacquart Brut Experience € 29,50 per fles incl. btw (prijs per doos € 170,00 incl. btw)

De Brut Experience rust minimaal 4 jaar in de kelders van Vertus. 30% heeft haar gisting gehad op eikenhouten vaten. De champagne is goudgeel van kleur en heeft een frisse droge smaak met een aroma van o.a. vanille en citrus. De afdronk is soepel. De geuren bestaan uit een combinatie van citrusfruit en noten. 

Bij een bezoek aan het champagnehuis André Jacquart wordt u zeer hartelijk ontvangen in de gezellige proefruimte van Marie Doyard, de kleindochter van André Jacquart. Benoit, kleinzoon en keldermeester hanteert voor deze champagne een dosage van 4 gram. Dit wil zeggen dat er 4 gram suiker per liter wordt toegevoegd. Voor brut champagnes is 0-15 gram suiker per liter toegestaan. Voor al zijn champagnes gebruikt Benoit alleen cuvée sappen, het meest zuivere sap uit de eerste persing.

Bardy Chauffert Blanc de Blancs Grand Cru € 29,50 per fles incl. btw (prijs per doos € 170,00 incl. btw)

De Blanc de Blancs is een champagne van 100% Chardonnay druiven uit de Grand Cru gemeente Le Mesnil sur Oger. De champagne is goudgeel van kleur en een fijne mousse. Het aroma is fruitig met een krachtige harmonieuze fruitige smaak.

Bij een bezoek aan het champagnehuis van José en Maryse Bardy Chauffert wordt u zeer gastvrij ontvangen. Vraag gerust of José u wilt rondleiden door zijn kelder. Met veel enthousiasme zal hij met u afdalen in zijn kelder en over zijn champagnes vertellen. José produceerde in 2005 zijn eerste champagne rosé en in 2009 heeft hij de aanzet gegeven voor een nieuwe champagne in zijn assortiment, de brut zero.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw, exclusief evt. verzendkosten.

U kunt uw bestellingen doorgeven aan uw vaste contactpersoon of stuur een mail met uw bestelling aan info@brutenbubbels.nl