Aanbevelingen

Simone van der Neut-Wesdorp

30 januari 2023
""Prachtige middag gehad, een geweldige sfeer en uitstekende uitvoering. Top"
"Het was een geslaagde middag met diverse kanten. Eens wat anders dan een wijnproeverij"
"Een hele leuke middag, lekker ontspannen""

Edwin van Vliet

, Relatiemanager ABN AMRO
22 april 2019
"Op 14 maart 2019 werd door Brut & Bubbels een champagneproeverij verzorgd ten behoeve van onze relaties.
In een ongedwongen sfeer werd heel veel informatie gedeeld over het ontstaan van champagne, de verschillen tussen de diverse champagnes en het productieproces.
Kenmerkend was de kennis van zaken van het team en de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee de zaken werden gepresenteerd.
Er was een doorlopende video over het champagnegebied in Frankrijk. Aan de hand van een kaart werd duidelijk gemaakt welke druiven uit welk gebied komen.
Daarnaast was er de gelegenheid tot sabreren, hetgeen door diverse deelnemers met groot enthousiasme werd uitgevoerd.

Slotconclusie was dat onze relaties het enorm naar hun zin gehad hebben en de gehele avond waardeerden met een 8,7!!

Dank Brut & Bubbels en graag tot een volgende keer!"

Berdine van Helvoort

, Docente van der Valk Opleidingen
17 juni 2019
"Mannen, wat een enthousiast verhaal hebben jullie te vertellen!
Hierdoor weten jullie iedereen te prikkelen en mee te nemen in de wereld die Champagne heet."

24 januari 2018
"De champagneproeverij is door Brut & Bubbels uiterst professioneel aangepakt. Brut & Bubbels heeft een passende proeverij verzorgd voor onze locatie Paleis Soestdijk. Zo hebben zij enkele anekdotes over champagne en verschillende koningshuizen verwerkt in de presentatie. De opening met het sabreren van een fles was een spectaculair begin van de proeverij. De balans tussen informatie en een gezellige middag verschillende champagnes proeven was goed. Al met al een geslaagde proeverij."

Saskia Boender

, deelneemster Culinaire champagne proeverij
16 december 2018
"Afgelopen zondag heb voor het eerst in mijn leven een champagne proeverij mogen ondergaan.
Nou ik kan u vertellen: Het is geen straf.
Samen met een vriend ben ik naar Pijnacker getogen om deze fijne middag te ondergaan.
Theo en Eric hadden mooie en boeiende verhalen over dit goddelijk vocht en Carlo kwam met de bijpassende heerlijkheden. Ik zou een uur kunnen uitweiden over deze proeverij maar het is echt beter zo’n fijne middag zelf te beleven, want een belevenis is het. We gaan het zeker nog een x doen."

Louise Groenendijk

24 november 2018
"Wij, 4 hele goede vriendinnen, zijn 200 jaar samen en wij wilden dit op een feestelijke manier vieren.
Zo kwamen wij bij Brut&Bubbels terecht. Want wat is er feestelijker dan champagne. Dit was de beste keuze die wij ooit hadden kunnen maken. Met heel veel enthousiasme presenteerde Erik en Eric de meest heerlijke champagnes. Wij hebben echt van de bijzondere smaken genoten. Na deze boeiende en gezellige presentatie mochten wij de keuken in van Carlo Straver waar wij onder zijn leiding een heerlijk diner hebben gemaakt. Wij zijn hier serieus aan begonnen maar je kan je voorstellen dat na al die champagne wij toch wel heel vrolijk werden.

Al met al was het een hele beleving waar wij met heel veel plezier aan terug denken."

Anneke Rosenbrand

, deelneemster Culinaire champagneproeverij
14 november 2018
"Een mooie ervaring rijker door de bruisende presentatie van Brut en Bubbels! Wat een kenners en leuke vertellers zijn die mannen. Van Le en La Champagne tot de borst van Marie-Antoinette die model stond voor het Champagneglas. Als klap op de vuurpijl het sabreren van een fles Champagne! Er werd rijkelijk geschonken en Brut en Bubbels kan
iedereen recht in de ogen kijken als ze het glas heffen. Proost!"

José Bardy

, champagneboer Champagne Bardy-Chauffert
1 november 2018
"Op mijn voordracht is Brut & Bubbels als eerste niet Fransen geridderd tot chevalier bij het broederschap Les Chevaliers de l'Arc in onze Grand Cru gemeente Le Mesnil sur Oger. De mannen van Brut & Bubbels zijn grote kenners van de champagne Blanc de Blancs en zijn ambassadeurs van champagne in Nederland. Bovendien zijn het al jaren graag geziene gasten in Le Mesnil sur Oger."

Wick Lichtveld

, Eigenaar WIX Factor
2 mei 2012
"Champagne is niet alleen de drank, het is het proeven van een cultuur. Al meerdere malen heb ik met Brut & Bubbels samen gewerkt in het organiseren (en ook zelf bezoeken) van reizen naar de champagne streek. De kennis en werkelijke passie maken het iedere keer weer tot een onvergetelijke belevenis die tot in de perfectie is geregeld. Bruisend aanbevolen!"

Peter van den Berg

, Financieel directeur Berg Kleijn Communicatie
10 juni 2018
"Berg Kleijn Communicatie C.V. herewith recommend Brut & Bubbels as professionals and above all very kind persons. We have seen them acting as good and effective hosts of Brut & Bubbels at the 20th Anniversary of our company. Their knowledge of Champagne is outstanding. The presentation to clients and guests of the organisation was perfectly argumented and convincing. We wish them a lot of success in their career and personal life."