Champagne eindejaarsaanbieding 2013

vrijdag 22 november 2013

 

 

De maand december nadert al snel. Het is weer tijd om de u wel bekende eindejaarsaanbieding van Brut & Bubbels onder de aandacht te brengen. Ook in 2013 hanteren wij dezelfde prijs als andere jaren. Wilt u de komende feestdagen genieten van één van onze heerlijke champagnes, bestel dan snel bij uw contactpersoon. Het team van Brut & Bubbels wenst u alvast heel fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling toe. Proost!

Dit jaar kunt u weer een keuze maken uit de voor u bekende champagnes:

Bardy Chauffert Blanc de Blancs Grand Cru à € 29,50 per fles.

Deze champagne is een brut wat wil zeggen dat de dosage (suikergehalte) valt binnen de marge 4 tot 15 gram suiker per liter. Deze champagne van Bardy Chauffert bevat 12 gram suiker per liter. Het huis is gevestigd in het dorpje Le Mesnil sur Oger in de Côte des Blancs en dhr. Bardy is specialist in het produceren van 100% Chardonnay champagnes, ook wel bekend als champagne Blanc de Blancs.

André Jacquart Brut Experience à € 29,50 per fles.

Ook de champagne van André Jacquart valt onder het brut segment maar de dosage bij deze champagne is 4 gram suiker per liter. Merkbaar droger maar ook deze champagne valt uitstekend in de smaak bij onze klanten. Het champagnehuis André Jacquart is gevestigd in het dorpje Vertus, eveneens in de Côte des Blancs Keldermeester Benoit Jacquart laat 30% van de eerste gisting plaatsvinden in houten vaten wat een kenmerkend karakter aan de champagne geeft.

Bij afname van een doos champagne (6 fl.) betaalt u € 168,00 (korting € 9,00)

Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid om een geschenkdoos (fles naar keuze + 2 glazen) te bestellen voor de scherpe prijs van € 42,50 per doos. Ook een leuk idee om uw relaties mee te verrassen.

Bestellingen kunt u doen via uw vaste contactpersoon of via info@brutenbubbels.nl

Het team van Brut & Bubbels Mario, Theo, André, Peter, Erik en Eric