Over Brut & Bubbels

Brut & Bubbels is ontstaan vanuit een vriendengroep die elkaar zo'n ruim 50 jaar geleden op het voetbalveld tegenkwamen. Na sportieve hoogte- en dieptepunten zijn de gezamenlijke interesses gebundeld en is "onze" hobby behoorlijk uit de hand gelopen. Meerdere malen per jaar bezoeken wij de champagnestreek waarbij prachtige champagnehuizen worden aangedaan. Tijdens één van de reizen in de champagnestreek is Brut & Bubbels "geboren".

Sinds de oprichting van Brut & Bubbels houden wij ons bezig met het geven van champagnepresentaties en proeverijen en alles wat met champagne te maken heeft. Proeverijen worden doorgaans op maat gemaakt waarbij wij rekening houden met de wensen van de klant. Onze presentaties en proeverijen worden doorgaans op locatie van de opdrachtgever gehouden maar Brut & Bubbels is in staat u stijlvolle locaties aan te bieden.

Alle medewerkers van Brut & Bubbels zijn geïntroniseerd tot Chevalier de L'Arc, een Frans broederschap uit de Grand Cru gemeente Le Mesnil sur Oger die zich hebben onderscheiden in de champagne Blanc de Blancs.

Brut & Bubbels zijn als eerste Nederlanders toegelaten tot deze orde vanwege hun grote inzet en verdiensten om de Blanc de Blancs champagne in Nederland meer bekendheid te geven.