Reizen

Brut & Bubbels organiseert meerdaagse reizen naar de champagnestreek. We zullen tijdens deze dagen de steden Reims en Epernay bezoeken, die gezien worden als de belangrijkste steden uit de champagnestreek. We rijden door pittoreske dorpjes van de Montagne de Reims van Reims naar Epernay en komen langs de vele wijngaarden en bekende dorpen waaronder Hautvillers.

In Hautvillers ligt een abdijkerk met daarin de graftombe van Dom Perignon waarvan gezegd wordt dat hij de uitvinder van de champagne is. Tijdens deze trip zult u een bezoek brengen aan meerdere bekende champagnehuizen in Reims, Epernay en omgeving. Bij deze champagnehuizen maakt u een wandeling door de indrukwekkende kelders  waarbij u e.e.a. wordt verteld over het champagneproces, of gaat u met een groep abseilen richting de bubbels, 30 meter onder de grond. Na deze prachtige kelderwandeling krijgt u een glas champagne aangeboden.

Naast het bezoeken van een aantal champagnehuizen wordt u in de gelegenheid gesteld om een bezoek te brengen aan het centrum van Reims, waaronder de schitterende kathedraal, waar gedurende vele eeuwen de koningen van Frankrijk werden gekroond. In het levendige centrum van Reims heeft u volop gelegenheid om gezellig een glas champagne te drinken op het terras of uw avondmaaltijd te gebruiken in één van de vele restaurants. Natuurlijk vertelt een medewerker van Brut & Bubbels tussendoor alle ins and outs over de champagne. Afhankelijk van de grootte van de groep zal Brut & Bubbels vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Inbegrepen:

  • Vervoer naar Reims
  • Vervoer in Reims en omgeving
  • Bezoek aan diverse champagnehuizen (in overleg zelf samen te stellen)
  • Hotelovernachting(en) in een gemiddeld hotel (2 tot 3 sterren) op basis van LO
  • Begeleiding van Brut & Bubbels
  • Een leuk aandenken aan deze reis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brut & Bubbels.
Wij vertellen u graag meer over deze reizen.