Champagne eindejaarsverkoop 2015

dinsdag 3 november 2015

Beste relatie van Brut & Bubbels,

We genieten in deze periode van de prachtige herfstkleuren die we buiten aantreffen. Deze herfstkleuren kondigen ook het einde van het jaar aan. Koude dagen komen er weer aan, het open haardhout ligt weer klaar om gestookt te worden. Voorbereidingen voor een mooie winter en gezellige feestdagen. Bij deze (feest)dagen hoort uiteraard ook een mooi glas champagne.

Zoals u van ons gewend bent ontvangt u ieder jaar een overzicht van de eindejaarsverkoop. Dit jaar hebben wij naast de reeds bekende champagnehuizen twee uitstekende champagnes geselecteerd die wij dit jaar in de eindejaarsverkoop hebben opgenomen. De blanc de blancs champagnes van Bardy Chauffert en André Jacquart hebben goed gezelschap gekregen. Van het champagnehuis Colin hebben wij de champagne rosé premier cru geselecteerd en van het champagnehuis Pierre Trichet hebben we de Grand Noir champagne toegevoegd, een champagne gemaakt van alleen de rode druiven Pinot Noir en Pinot Meunier. Wellicht heeft u één van deze champagnes al eens op een proeverij van Brut & Bubbels geproefd.

Bent u na het proeven van deze champagnes zo enthousiast geworden dat u één of meerdere champagnehuizen wilt gaan bezoeken, stuurt u dan een mail naar Brut & Bubbels. Wij willen u graag helpen om dit bezoek mogelijk te maken.

Prijzen per fles incl. btw:

A) Champagne Bardy Chauffert blanc de blancs Grand Cru:       € 29,50 p/fl (doos:€ 168,00)

B) Champagne André Jacquart blanc de blancs Brut Experience: € 29,50 p/fl (doos:€ 168,00)

C) Champagne Pierre Trichet Cuvée Grand Noir: € 29,50 p/fl (doos:€ 168,00)

D) Champagne Colin rosé: € 35,00 p (doos: € 205,00)

Combinatie mogelijkheden:

Pakket van twee flessen, keuze uit A/B/C : € 59,00

Pakket van twee flessen met hierin de champagne rosé: € 64,50

Pakket van drie flessen, A/B/C : € 88,50

Pakket van drie flessen met hierin de champagne rosé: € 94,00 

In onderstaande artikelen vindt u meer informatie over de champagnehuizen die wij u hierbij aanbieden.

Bestellingen kunt u als vanouds doen bij uw vertrouwde contactpersoon van Brut & Bubbels of door een mail te sturen aan info@brutenbubbels.nl

Op uw gezondheid, Het team van Brut & Bubbels: Peter Klaring, Erik Klijn, André Pronk, Mario Rommers, Theo Vrolijk en Eric de Wit

De totale nieuwsbrief kunt u vinden door in de rechter kolom Nieuwsbrief aan te klikken. Hierna krijgt u een overzicht van alle uitgebrachte nieuwsbrieven waaronder de laatste nieuwsbrief met meer informatie over de geselecteerde champagnehuizen.