Time to order your champagne: eindejaarsverkoop 2017

maandag 13 november 2017

Beste relatie van Brut & Bubbels,

HET IS NOVEMBER, TIME TO ORDER CHAMPAGNE !!

De eerste herfststorm ligt al weer ver achter ons en de donkere dagen staan voor de boeg. Het einde van het jaar kondigt zich weer aan. Het goede nieuws is dat het in deze dagen in huis weer gezellig kan worden gemaakt met licht en kaarsjes. Aan deze gezelligheid draagt een goede champagne zeker bij. Ook Brut & Bubbels heeft alle reden om een goede fles champagne te ontkurken. We bestaan dit jaar al weer 15 jaar en zijn niet meer weg te denken in de bruisende wereld die champagne heet.

Waarschijnlijk bent u al druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. Graag helpen wij u ook dit jaar weer op weg bij uw keuze om de juiste champagne te selecteren.

Zoals u van ons gewend bent ontvangt u ieder jaar een overzicht van de eindejaarsverkoop. Evenals vorig jaar hebben wij naast de reeds bekende champagnehuizen twee uitstekende champagnes geselecteerd die wij dit jaar in de eindejaarsverkoop hebben opgenomen. De blanc de blancs champagnes van Bardy Chauffert en André Jacquart hebben goed gezelschap gekregen. Van het champagnehuis Colin hebben wij de champagne rosé premier cru geselecteerd en van het champagnehuis Pierre Trichet hebben we de Puissance toegevoegd, een champagne gemaakt van 100% pinot noir. Dit jaar hebben wij een bijzondere voordelige champagne van Pierre Trichet aan het assortiment toegevoegd: de L'Authentique, een heerlijke fruitige brut champagne die een grote doelgroep zal aanspreken. De L'Authentique is een assemblage van 53% pinot meunier, 24% pinot noir en 23% chardonnay. De champagne heeft een dosage (toegevoegde suiker) van slechts 7,8 gram. Wellicht heeft u één van deze champagnes al eens op een proeverij van Brut & Bubbels geproefd.

Bent u na het proeven van deze champagnes zo enthousiast geworden dat u één of meerdere champagnehuizen wilt gaan bezoeken, stuurt u dan een mail naar Brut & Bubbels. Wij willen u graag helpen om dit bezoek mogelijk te maken.

Prijzen per fles incl. btw:

A) Champagne Bardy Chauffert blanc de blancs Grand Cru: € 30,00 p/fl (doos:€ 175,00)

B) Champagne André Jacquart blanc de blancs Brut Experience: € 30,00 p/fl (doos:€ 175,00)

C) Champagne Pierre Trichet Puissance 100% Pinot Noir: € 30,00 p/fl (doos:€ 175,00)

D) Champagne Pierre Trichet L'Authentique Brut: € 26,00 p/fl (doos: € 151,00)

E) Champagne Colin rosé: € 35,00 p (doos: € 210,00)

Prijs en mogelijkheden van een Geschenkdoos op aanvraag

In onderstaande artikelen vindt u meer informatie over de champagnehuizen die wij u hierbij aanbieden.

Bestellingen kunt u als vanouds doen bij uw vertrouwde contactpersoon van Brut & Bubbels of door een mail te sturen aan info@brutenbubbels.nl

Op uw gezondheid, Het team van Brut & Bubbels: Peter Klaring, Erik Klijn, André Pronk, Mario Rommers, Theo Vrolijk en Eric de Wit